Cursussen&workshops etc.

IEDEREEN IS EEN DICHTER

843

Tijdens deze cursus krijg je handvatten om poëzie te (her)schrijven. Laat je inspireren en verras je zelf met mooie gedichten!

Tijdens acht lessen van twee uur komen verschillende onderwerpen aan bod, zoals:
– Wat is eigenlijk poëzie?
– Waar kan het over gaan? Hoe verzin ik het?
– Beeldspraak
– Dichtvormen
– Rijmvormen

En we gaan aan de slag! Lezen, korte oefeningen, samen schrijven en lekker alleen aan je gedichten werken.

Praktische informatie:

Acht lessen van twee uur bij FluXus op de Klaas Katerstraat 7B, Zaandam op de woensdagavonden 19 september – 26 september– 3 oktober – 17 oktober –31 oktober- 7 november – 14 november – 28 november – 12 december

Heb je belangstelling? Stuur een mail of meld je aan. Bij voldoende aanmeldingen (5) gaan we van start!

Prijs: 175 euro(incl.koffie en thee)

Aanmelden: via  mail of via Fluxus

Dicht maar door!

img_20180620_2142410411058767446.jpgVoor dichters – met en zonder ervaring – die eigen werk willen delen en bespreken om elkaar te inspireren, van elkaar te leren en een eigen stijl te ontwikkelen.

Elke deelnemer neemt één of twee gedichten (naar aanleiding van een opdracht/thema) mee om te bespreken. Naast het bespreken van werk zal er tijdens elke bijeenkomst tijd zijn voor een oefening en/of een gastdocent.

Vijf woensdagavonden bij FluXus op de Klaas Katerstraat 7B, Zaandam: 5 september  – 10 oktober – 24 oktober – 21 november – 19 december

Tijdens de kick-off (tevens proefles) op 5 september is er een korte workshop, een presentatie van wat in de planning staat, kennismaking met andere belangstellenden en wil ik horen wat jij zou willen leren, doen en horen.

 

 Prijs voor de hele serie inclusief kick-off (tevens proefles): 75 euro (incl. koffie en thee)

Proefles: 10 euro

Per keer:  20 euro (incl. koffie en thee)

Aanmelden: via mail of via FluXus

Workshops Poëzie

Verder biedt Ellis poëzieworkshops van anderhalf tot twee uur voor kleine groepen van 6 tot 18 volwassenen. Thema, werkwijze en prijs in overleg.

Elkaar inspireren

Samenwerken inspireert! Samen dichten, samen schrijven, maar ook teksten verbinden aan theater, beelden en muziek. Ellis zoekt die verbinding en laat zich vinden. Een telefoontje is genoeg!