Cursussen en workshops

De woorden heb je al…

…..en hoe schrijf je die dan op? Ellis begeleidt je graag! Tijdens één van de cursussen of workshops, of met indivuele schrijfcoaching.

Poëzie Bij FluXus in Zaandam is er de Poëzie Werkplaats voor gevorderde dichters.

Creatief schrijven Of het nou om een kort verhaal, een gedicht of een column gaat, creatieve schrijftechnieken kunnen je goed op weg helpen. Ellis kan een losse workshop of een serie lessen ontwerpen en aanbieden.

Intuïtief schrijven Je pen als instrument om te ontdekken wat er in jou leeft! Met ontspannen, prikkelende en inspirerende oefeningen word je uitgedaagd om te luisteren naar je eigen pen, naar je eigen gevoel. Intuïtief schrijven gaat niet om de techniek of perfecte teksten. Het gaat om jou!

Voor teams en/of vrienden?

Wil je een workshop of cursus voor je organisatie of voor een groep vrienden? Er is veel mogelijk bij Ellis; denk aan workshops haiku’s schrijven, of columns. Dat kan ook gecombineerd met andere creatieve uitingen, als boekbinden of schilderen.

Individuele begeleiding Wil je liever individueel begeleid worden? Dat kan op een manier die bij jou past; meelezend, feedback-gevend, via de mail of online, of tijdens een gesprek. Neem contact op voor een intake en prijsopgave.

%d bloggers liken dit: