Cursussen en workshops

De woorden heb je al…

…..en hoe schrijf je die dan op? Ellis begeleidt je graag! Tijdens één van de cursussen of workshops, of met individuele schrijfcoaching.

Taal in Uitvoering – Iedere 2de zondagochtend van de maand een workshop waarbij creatief schrijven gecombineerd wordt met andere kunstvormen zoals tekenen, schilderen en boekbinden. Na de workshop ga je naar huis met een talig kunstwerkje.
10 september 2023: Over woorden, zinnen, verhalen en boekbinden.
8 oktober 2023: Kort en krachtig, spreuken en wensen.
12 november 2023: Kleur bekennen met kwast en pen.
10 december 2023: Sterren kijken.
Tijd 10:30 – 12.30
Locatie in Zaandam. Kosten €20,00 (incl. btw) per keer.
Aanmelden kan hier!
Aantal deelnemers: 4-8, bij onvoldoende aanmeldingen gaat de workshop niet door.

SOULWRITING ZAANSTAD – Onderweg naar je hart. Je pen als instrument om te ontdekken wat er in jou leeft! Met ontspannen, prikkelende en inspirerende oefeningen word je uitgedaagd om te luisteren naar je eigen pen, naar je eigen gevoel. Het gaat niet om de techniek of perfecte teksten. Het gaat om jou! Vanaf september 2023 start een nieuwe serie van 6 bijeenkomsten in Zaandam. Data: 14, 21, 28 september en 5, 12 en 19 oktober. Tijd 19:15 – 21:30. Kosten €100,00 (incl. btw)
Aanmelden kan hier!
Aantal deelnemers: 4-10, bij onvoldoende aanmeldingen gaar de cursus niet door.

Voor je organisatie, je team en/of vrienden?

Wil je een workshop of cursus voor je organisatie of voor een groep vrienden? Er is veel mogelijk bij Ellis; denk aan workshops haiku’s schrijven, of columns. Dat kan ook gecombineerd met andere creatieve uitingen, als boekbinden of schilderen.

Individuele begeleiding Wil je liever individueel begeleid worden? Dat kan op een manier die bij jou past; meelezend, feedback-gevend, via de mail of online, of tijdens een gesprek. Neem contact op voor een intake en prijsopgave.

%d bloggers liken dit: