Cursussen en workshops

De woorden heb je al…

…..en hoe schrijf je die dan op? Ellis begeleidt je graag! Tijdens één van de cursussen of workshops, of met indivuele schrijfcoaching.

Poëzie in Zaandam Bij FluXus in Zaandam is er de Poëzie Werkplaats voor gevorderde dichters.

Schrijven in Wormerveer Voor Nut Zaanstad verzorg ik in het najaar ‘Taal in Uitvoering’ in de Wormerveerse Vermaning.

Vier workshops waarbij creatief schrijven gecombineerd wordt met andere kunstvormen zoals schilderen en boekbinden. Na elke workshop ga je naar huis met een talig kunstwerkje. Data: 17 september, 1 oktober, 15 oktober, 29 oktober 2022 van 10:30 tot 12:30uur. Voor leden van NutZaanstad €55,00 en niet-leden €70,00. Info en aanmelden via Anneke Vlot.

Creatief schrijven (gedichten en verhalen) Purmerend Bij Cultuurhuis Wherelant in Purmerend bied ik dit najaar twee korte cursussen. ‘Het najaar in gedichten’ is een serie van 4 lessen waarin je tenminste 4 gedichten schrijft over het najaar én die bundelt in een cahier. De cursus start op 15 september. Op die datum start ook ‘Creatief schrijven met inspiratie‘. Deze cursus bestaat uit 4 lessen waarin je op een creatieve manier (tekenend, schilderend, bewegend etc.) op zoek gaat naar inspiratie voor verhalen en gedichten. Meer info en aanmelden via Wherelant.

Intuïtief schrijven Je pen als instrument om te ontdekken wat er in jou leeft! Met ontspannen, prikkelende en inspirerende oefeningen word je uitgedaagd om te luisteren naar je eigen pen, naar je eigen gevoel. Intuïtief schrijven gaat niet om de techniek of perfecte teksten. Het gaat om jou! Vanaf januari 2023 start ik een nieuwe serie bijeenkomsten in Zaandam.

Voor je organisatie, je team en/of vrienden?

Wil je een workshop of cursus voor je organisatie of voor een groep vrienden? Er is veel mogelijk bij Ellis; denk aan workshops haiku’s schrijven, of columns. Dat kan ook gecombineerd met andere creatieve uitingen, als boekbinden of schilderen.

Individuele begeleiding Wil je liever individueel begeleid worden? Dat kan op een manier die bij jou past; meelezend, feedback-gevend, via de mail of online, of tijdens een gesprek. Neem contact op voor een intake en prijsopgave.

%d bloggers liken dit: