Cursussen en workshops

De woorden heb je al…

…..en hoe schrijf je die dan op? Ellis begeleidt je graag! Tijdens één van de cursussen of workshops, of door indivuele schrijfcoaching.

Poëzie Bij FluXus in Zaandam kun je je inschrijven voor een basiscursus poëzie Daarnaast is er de Poëzie Werkplaats voor gevorderde dichters. Bij Wherelant in Purmerend biedt Ellis een korte cursus gedichten schrijven.

Creatief schrijven Of het nou om een kort verhaal, een gedicht of een column gaat, creatieve schrijftechnieken kunnen je goed op weg helpen. Ellis geeft – ook op verzoek – workshops of cursussen Creatief Schrijven.

Intuïtief schrijven Je pen als instrument om te ontdekken wat er in jou leeft! Met ontspannen, prikkelende en inspirerende oefeningen word je uitgedaagd om te luisteren naar je eigen pen, naar je eigen gevoel. Intuïtief schrijven gaat niet om de techniek of perfecte teksten. Het gaat om jou! Daarom kan iedereen die plezier heeft in schrijven en zichzelf wil openstellen meedoen. In februari start ik een korte cursus in Hillegom. Data: 19, 26 maart en 2 april. Kosten: €175,00. Aanmelden: schrijfdocent@ellisvanatten.nl.

Voor teams en/of vrienden?

Wil je een workshop of cursus voor je organisatie of voor een groep vrienden? Er is veel mogelijk bij Ellis; denk aan workshops haiku’s schrijven, of columns. Dat kan ook gecombineerd met andere creatieve uitingen, als boekbinden of schilderen.

Individuele begeleiding Wil je liever individueel begeleid worden? Dat kan op een manier die bij jou past; meelezend, feedback-gevend, via de mail of online, of tijdens een gesprek. Neem contact op voor een intake en prijsopgave.