Babysteps

Stepping Stones heette de pre-school van de oudste twee kinderen. Zij zijn die fase al lang ontgroeid, ik zit er midden in. Met babysteps ga ik  over Stepping Stones naar een nieuwe fase in mijn leven.

Na jaren schrijven, schrappen en dichten besloot ik me daar wat serieuzer mee bezig te houden. Ik sloot me aan bij de Zaanse Dichterskring, startte een opleiding proza schrijven, werd columnist bij de Nederlandse Vereniging voor Praktijkondersteuners, solliciteerde naar de functie van stadsdichter van Zaanstad en werd dat ook nog. Een volgende Stepping Stone was een workshop Poëzie die ik gaf in het voorjaar. Wat had ik daar een plezier in!

Next step

Met een titel als stadsdichter, wat schrijfopleiding achter de rug, wat dichterlijke activiteiten te hebben georganiseerd en vooral met veel plezier in de poëzie ben ik nu klaar voor de volgende stappen. Kamer van Koophandel: check! Eindelijk een goede printer: check! Facturen maken: check! Ruimte zoeken: check! Netwerken: check! Een cursus Poëzie voorbereiden: check! Ik ga werk maken van het schrijven!

Het klinkt als een zakelijke onderneming en voor een deel is dat ook zo. Maar bovenal wil ik creatief blijven denken, geprikkeld worden en in ‘schrijfstand’ blijven staan.

Op naar de volgende stap!

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: