Goede start

img_20180902_083135016-11566773500.jpgVakantie is ontspannen, opstarten is inspannen, weer doorgaan is lekker! Ik zit weer in een schrijfflow. Poëzie, cursussen en redactiewerk.

De vervolgcursus ‘Dicht maar door’ is met mooie gedichten en lachen begonnen. De cursus ‘Iedereen is een dichter’ gaat volgende week van start. En aanmelden kan nog!

Er was een stadsdichtersbijeenkomst in Lelystad. Een inspirerende dag en avond, waar uitwisseling van ervaringen en gedichten het belangrijkste ingrediënt was. Daarnaast een onverwacht optreden bij radio Lelystad, poëzie schrijven tussen de aardappelen en een overnachting in een hotel. ’s Nachts las ik natuurlijk de gedichten van collega-stadsdichters in de nieuwe Stadsgedichtenbundel.

De poëziekar vol woorden is op stap geweest naar de Hembrughappening in Zaandam. Een zonovergoten ontspannen dag vol mooie zinnen.

Tot zover de poëzie. Het leven bestaat voor mij ook uit redactiewerk. Het septembernummer van ‘de POH’, het vakblad voor praktijkondersteuner is mooi geworden. Voor het decembernummer mag ik heerlijk op pad voor interviews over interessante onderwerpen.

Lekker op dreef!

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: