Poëzieproeverij – 23 januari

Afbeelding kan het volgende bevatten: Poezieproeverij


Na een weekje familie, ontspanning, eten, films en spelletjes beginnen de woorden alweer te kriebelen. Bij jou ook? Zelf schreef ik alweer de eerste regels en bereid ik de eerste lessen van 2019 voor. Volgende week heerlijk de creativiteit van vijf brugklassen opstoken en vanaf eind januari starten de lessen bij Fluxus in Zaandam weer. Een achtdelige basiscursus poëzie en maandelijkse workshops rondom een thema. Daar kun je je hier al voor aanmelden. Of je komt eerst naar de:

Poëzieproeverij

Op woensdag 23 januari vanaf 20:00 staan er bij Fluxus op de Klaas Katerstraat 7B, Zaandam hapjes klaar op over te schrijven. En op te eten natuurlijk;-) Een lekkere manier om kennis te maken met het schrijven van gedichten en met de cursussen. Toegang: gratis. Aanmelden is fijn (evatten@gmail.com). Late beslissers zijn ook welkom!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: