Geef kleur aan je pen! Schrijf je in!

Zie ik jou na de zomervakantie bij één van de schrijfcursussen? Ik heb ze in verschillende smaken!

KORT VERHAAL voor beginners. Wil jij eens een verhaal schrijven? Tussen september en december werk je in acht lessen met behulp van opdrachten naar een kort verhaal van ongeveer 750-1000 woorden. De lessen zijn op vrijdagochtenden bij Fluxus in Zaandam. De startdatum is 20 september. Meer info en inschrijven: HIER.

Schrijf een gedicht! is een cursus voor beginners en voor dichters met wat ervaring. De creativiteit wordt geprikkeld met een variatie aan oefeningen, en er komt wat theorie en schrijftechniek aan bod. De cursus wordt op woensdagavonden aangeboden bij Fluxus in Zaandam, en op vrijdagmiddagen bij Wherelant in Purmerend. Klik gewoon door om je in te schrijven.

De Poëzie-Werkplaats is dé plek in Zaanstad om met het juiste gereedschap en met andere schrijvers aan je gedichten en/of spoken word te werken. Iedere 3/4 weken op de woensdagavond bij Fluxus in Zaandam is er tijd om je teksten te bespreken, kun je meedoen aan een korte, creatieve schrijfoefening en kun je eventueel voordragen of performen. Iedere avond heeft een thema, op 4 september is het een Poëzieproeverij! Meld je aan!

FLUXUS Schrijfatelier: een inspirerende plek waar je met anderen kan schrijven onder leiding van een ervaren en enthousiaste docent! Iedere maand op een woensdagochtend en op een donderdagavond. Meer info en aanmelden: HIER!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: