Bezig bijtje!

Als drukte af te lezen is van het aantal berichten op deze site, lijkt het rustig in mijn werkende leven. Maar schijn bedriegt!

Geregeld geef ik workshops schrijven voor kinderen in Zaandam en Purmerend, vrijwel maandelijks is er de Poezie Werkplaats in Zaandam en begeleid ik een cursusgroep Creatief Schrijven.

ZPINK – beweging voor woordkunst – is een stichting waarvoor ik mij inzet. Er zijn verschillende initiatieven geweest, zoals de theatervoorstelling ‘Liefde is meer dan een woord’ in de Kaasfabriek te Wormer, een gedichtenavond in de buurttuin van Poelenburg in Zaandam, een licht-muziek-woordkunstvoorstelling ‘Doorlicht’ bij Bind in Zaandam. Daarnaast heeft ZPINK sinds september een radioprogramma bij RTV Zaanstreek, waar ik aan meewerk. Donderdagavond 19.00 – 107.1 FM. Luister maar eens!

Als stadsdichter mocht ik schrijven voor en voordragen bij onder andere de tentoonstelling van Herman Heijenbrock, bij het afscheid van een ambtenaar en bij de herdenking van de Kristallnacht.

Bij elkaar opgeteld zijn het flink wat uren werk, waar ik gelukkig veel plezier aan beleef. Deze uren leveren me energie en inspiratie op!

Energie en inspiratie, die ik graag met je deel. Tijdens een cursus, door samenwerking, bij één van mijn optredens of via ons radioprogramma.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: