Een stevige basis

Wat een jaar! Na alle lockdowns werd het de afgelopen weken ineens druk. De afgelaste lessen konden ingehaald worden, ik kon weer gedichten voordragen bij evenementen, groepen stapten van online weer de echte wereld in. Ik moest weer wennen aan al het rumoer, maar haalde er ook zoveel energie uit. Het samen schrijven, verhalen ophalen en daar wat moois van maken, blijft een fantastische ontdekkingsreis. Of het nu met kinderen op de basisschool, met bezoekers van inloophuizen, nieuwkomers, of met gedreven ervaren dichters is. Woorden blijken altijd schatten waar je prachtige kastelen van kunt bouwen.

Schrijfdocent met stevige basis

Mijn schrijfdocentschap heeft het afgelopen jaar een stevige basis gekregen, waar ik in 21/22 op voort kan bouwen. Er zijn al wat mooie opdrachten en nieuwe cursussen zijn in voorbereiding.

Coaching – een nieuwe tak aan de boom

Dit jaar begon ik met de opleiding tot Intuïtief Coach. Een logisch gevolg van mijn liefde voor mensen en hun verhalen, en mijn verlangen om individueel met mensen te werken. De opleiding en ervaring als praktijkondersteuner in de huisartspraktijk – waarbij ik mensen begeleidde om zo gezond mogelijk te leven – geeft me al een stevige basis in coaching. De opleiding tot Intuïtief Coach geeft me andere ingangen om in gesprek te komen en mensen te begeleiden in hun zoektocht naar hun vragen en antwoorden. Vanaf augustus start ik met daadwerkelijk coachen via Indlovu Coaching. Heb je belangstelling?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: